top of page

SWAN

Hemsida re-design

Den fula ankungen blev en vacker svan

SWAN (Swedish Women in Arbitration Network) är ett professionellt nätverk som hjälper kvinnliga utövare aktiva inom internationell konfliktlösning. Nätverket är öppet för medlemmar från alla länder och SWAN behövde en professionell hemsida som attraherade alla medlemmar till deras olika events, sociala träffar, seminarier och paneldebatter. 

 

Lösning

Som ett professionellt globalt nätverk krävde SWAN en hemsida som är tillgänglig på alla plattformar. Yaygoo besvarade utmaningen genom att skapa en flytande hemsidoupplevelse som anpassar sig till storleken på besökarens skärm oavsett vilken enhet som används. Förbättringar av fontstorlek, skrollningsprestanda och stil förbättrade även läsbarheten, medan en ökad hastighet nämnvärt förbättrade den övergripande användarupplevelsen.

Genomslag

Förbättringarna på hemsidan säkrade att SWAN:s medlemmar, oavsett var de befann sig och vilken enhet de använde, fick tillgång till viktig information från hemsidan utan krångel. Yaygoos nydesign av hemsidan ökade den organiska trafiken och engagemanget på hemsidan. Viktigast av allt så ökade antalet nya medlemsregistreringar exponentiellt kort efter att hemsidan återlanserades, vilket ledde till att fler deltog i SWAN-sponsrade evenemang.

Hemsida re-design
bottom of page