top of page

Timma

Advertising

Affärssystem invaderat av hundar

Timma erbjuder ett affärssystem där personer som är intresserade av att boka hår-, skönhets- och massagetjänster enkelt kan hitta salonger. Företaget ville skapa en reklamkampanj som skulle leda till ökad varumärkeskännedom och anlitade då Yaygoo för att utveckla en kreativ kampanj.
 

Utmaningar

Att utveckla en försäljnings- och marknadsföringsstrategi med fokus på visuellt innehåll som särskiljer Timmas e-plattform från liknande företagsmodeller.


Timma ville hitta ett unikt och minnesvärt sätt att få ut sitt marknadsföringsbudskap på. Liknande företag inom skönhet och välmående har traditionellt förlitat sig på reklam som framhäver glamorösa bilder på unga, attraktiva människor stylade med de senaste frisyrerna och modetrenderna.


Vi beslutade oss för att ta kampanjen i en ny, fräsch riktning. Istället för catwalk-modeller fotograferade vi hundar av olika raser som hade på sig fashionabla peruker, kläder och accessoarer. Reklamen som detta resulterade i var annorlunda, smart och minnesvärd, med tillräckligt med komik och fascination för att fånga konsumenternas ögon och öron och motivera dem att åtminstone överväga att ge Timmas tjänster en chans.


Webbtrafik till den nydesignade hemsidan var betydelsefull vilket demonstrerade kampanjens inflytande och att den skapat en emotionell koppling som lockade till sig nya kunder till företagets imponerande utbud av högkvalitativa produkter och tjänster.

Vi har fram tills nu levererat många roliga koncept på tryckt reklam, inlägg i sociala medier, digital reklam, banderoller och andra medier.

bottom of page