top of page

Case

Annons design

Affärssystem invaderat av hundar

Timma erbjuder ett affärssystem där personer som är intresserade av att boka hår-, skönhets- och massagetjänster enkelt kan hitta salonger. Företaget ville skapa en reklamkampanj som skulle leda till ökad varumärkeskännedom och anlitade då Yaygoo för att utveckla en kreativ kampanj.

luminar-ventures-mockup-03.jpg

Riskkapitalfond får full pott för sina marknadsförings-pengar!

Logotyp och presentationsdesign för en ny riskkapitalfond som nyligen drog in över $50M Dollar.

case-03-cosmos.jpg

Animerade filmer ger YouTube-tittande barn fyrkantiga ögon

Musikbolaget Cosmos Music hade en musikkatalog med barnsånger och en inaktiv Youtube-kanal. Vi fick i uppdrag att skapa fler än 30 animerade barnfilmer så väl som att förbättra deras design och strategi på Youtube-kanalen. 

Cases-Strage-website.jpg

Musikpodcast hittar en ny ton

Hemma hos Strage är en prisbelönt podcast med svenska journalisten Fredrik Strage som värd. Gäster inkluderar artister som Lydia Lunch och Richie Ramone. Yaygoo stod bakom en ny design av podcastens hemsida.

case-05-wacken.jpg

Wacken Metal Battle får en riktig hardcore-hemsida

Wacken Metal Battle är alla metal-battles moder och organiseras varje år precis före den stora Wacken-festivalen i Tyskland. Yaygoo anlitades för att skapa en hemsida så väl som att skapa en backend för en musiktävling och ett verktyg för den svenska marknaden.

case-06-vastermalms.jpg

Kiropraktisk klinik genomgår en hemsidebehandling

En framgångsrik kiropraktisk klinik i Stockholm, anlitade Yaygoo för att göra om deras föråldrade hemsida. Vi upptäckte att den existerande hemsidan hade en dålig användarupplevelse; det var svårt att navigera och hemsidan var inte anpassad för mobiler och surfplattor.

Cases-Frenda-website.jpg

Ett mjukvaruföretags kod till framgång

Praktikertjänst-ägda företaget Frenda behövde en ny logotyp och hemsida för att sälja sin tandvårdsmjukvara.

case-gunesh.jpg

Eurovision Song Contest dansar i neon

Vitrysslands Eurovision-finalist, Gunesh, behövde rörlig grafik till den TV-sända finalen i Minsk. 

Cases-Blipsay-Explainer-Video.jpg

Ett dyslexi-verktyg får en innovativ ny stavning

En ung, svensk entreprenör utvecklade en innovativ app som omvandlar din smartmobil till ett "text-till-tal-verktyg" för personer med läs- och skrivsvårigheter. Yaygoos team fick i uppgift att leda utvecklingsarbetet med att bygga upp varumärket.

Cases-SWAN-website.jpg

Den fula ankungen blev en vacker svan

SWAN (Swedish Women in Arbitration Network) behövde en professionell hemsida som attraherade alla medlemmar till deras olika events, sociala träffar, seminarier och paneldebatter.

Cases-Avenirestetik-website.jpg

Ett företag, två hemsidor

Avenirhälsan är välkända för att erbjuda två typer av hälsovårdstjänster: en hälsovårdsklinik som erbjuder förebyggande vård samt en kosmetisk dermatologiklinik känd för sina toppmoderna produktlinjer och tjänster. Det här företaget anlitade Yaygoo för att skapa två olika hemsidoupplevelser för sina två inriktningar. 

bottom of page