top of page

Frenda

Branding & Website design

Ett mjukvaruföretags kod till framgång

Praktikertjänst-ägda företaget Frenda behövde en ny logotyp och hemsida för att sälja sin tandvårdsmjukvara.

 

Lösning

När vi såg över företagets existerande logotyp valde Yaygoo att göra mindre modifieringar till den existerande logotypen för att skapa en renare logga med skarpare linjer. Vi gav även logotypen en starkare orange färg för att få företaget att stå ut bland det hav av gröna nyanser som deras konkurrenter använde.
 

Utöver att integrera en prominent handlingsknapp på hemsidan som gav besökare möjligheten att schemalägga en gratis demonstration arrangerade vi även förklaringsfilmer som erbjöd en snabb överblick över mjukvarans nyckelfunktioner. En förståelse för innehållets vikt i processen att rycka hemsidan framåt i sökmotorer gjorde även att vi arbetade tillsammans med kunden för att skapa informativa fråga-svar-sektioner som gav den auktoritära information som kunder söker när de överväger en produkt.


Genomslag
Det omdesignade varumärket och hemsidan ökade signifikant mängden demonstrationer som bokades och mängden gratisdemonstrationer som omvandlades till betalprenumerationer på bara några månader.

bottom of page