top of page

Avenirhälsan

Hemsida design

Ett företag, två hemsidor

Avenirhälsan är välkända för att erbjuda två typer av hälsovårdstjänster: en hälsovårdsklinik som erbjuder förebyggande vård samt en kosmetisk dermatologiklinik känd för sina toppmoderna produktlinjer och tjänster. Det här företaget anlitade Yaygoo för att skapa två olika hemsidoupplevelser för sina två inriktningar. 

 

 

Lösning

Utmaningen var att skapa två olika upplevelser på nätet som särskilde deras hälsovårdsklinik från hudkliniken men samtidigt delade Avenirhälsans identitet och varumärke. Eftersom Avenirhälsan redan skiljde sin hälsovårdsklinik från sin kosmetiska hudvårdsklinik via varumärkesfärg, närmare bestämt röd respektive grön, beslutade vi oss för att bygga vidare på detta för de två olika hemsidorna.


Yaygoo skapade två olika hemsidor med sidarkitekturer som speglade företagsmålen som de två olika klinikerna hade. Genom att hålla företagslogotypen och designen intakt ville Yaygoo å andra sidan illustrera för besökare att de befann sig på en hemsida med merit och ett gott rykte som det givna stället att besöka i Stockholm för de som söker deras respektive portfölj av tjänster.

 

Genomslag

Hemsidedesignen introducerade ett bokningssystem som var enkelt att använda och bestod av nyckelordsrikt innehåll som försäkrade besökare om att de tog rätt beslut om de valde företaget för sina hälso- och hudvårdsbehov.

bottom of page