top of page

Västermalms Kiropraktik

Hemsida re-design

Kiropraktisk klinik genomgår en hemsidebehandling

Kunden, en framgångsrik kiropraktisk klinik i Stockholm, anlitade Yaygoo för att göra om deras föråldrade hemsida. Vi upptäckte att den existerande hemsidan hade en dålig användarupplevelse; det var svårt att navigera och hemsidan var inte anpassad för mobiler och surfplattor. Hemsidan saknade även varumärkesfokus och innehåll för att stärka klinikens existerande rykte i området.

 

Lösning

Yaygoo anlitade en proffsfotograf för att ta högupplösta bilder på klinikens anläggning och personal. Bilderna skapade en tematisk förenlighet som gick hand i hand med hemsidans nya utseende. Proffsfoton av personalen skapade en strömlinjeformad design på hemsidans Om Oss-sektion, med en minimalistisk sida som framhävde de professionella referenserna som personalen hade, samt skapade en aura av insikt och pålitlighet som folk söker när de letar efter alternativ.

Gällande hemsidan utvecklade Yaygoo en stilren och elegant design som visade klinikens nya varumärke. Hemsidan var betydligt enklare att navigera och alla sidorna laddade snabbt både på datorn och i portabla enheter. Vi skapade inte bara en prominent CTA-knapp på hemsidan som ledde besökare till den digitala bokningsportalen utan främjade även introduktionen av en e-plattform som gav kunder möjligheten till att köpa medicinska produkter från en pålitlig källa. 

 

Genomslag

Kliniken upplevde en märkbar ökning av nätbokningar tack vare den nya hemside-designen och betonade den enkelhet som deras användare upplevde i navigeringen på hemsidan för att hitta den information de behövde när de valde hälsoklinik.

Hemsida re-design
bottom of page